Meer resultaten voor vertalen

 
vertalen
 
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Elk vertaalproject bij AVB volgt dezelfde heldere, simpele stappen die een garantie voor kwaliteit bieden. Ook als het met hoge spoed moet. Een vaste projectmanager analyseert de brontekst en uw doelstellingen. We kiezen de beste vertaler voor de klus indien nodig een beëdigd vertaler.
vertalen google
vertalen Niederländisch-Deutsch Übersetzung PONS.
den Text wort wörtlich o. het simultaan vertalen. iets woord voor woord vertalen. etw wort wörtlich übersetzen. een woord in het Duits vertalen. ein Wort ins Deutsche übersetzen. het geleerde vertalen naar de praktijksituatie. das Gelernte in die Praxis umsetzen.
vertalen google
Vertaal het internet rechtstreeks in uw browser.
Met de extensie To Google Translate kunt u momenteel deze talen vertalen.: Afrikaans, Azrbaycanca, Bosanski, Català, etina, Cymraeg, Dansk, Deutsch, English, Esperanto, Eesti keel, Euskara, suomi, Français, Frysk, Gàidhlig, Galego, Hrvatski, magyar, Bahasa Indonesia, íslenska, Italiano, Lietuvi, Latvieu, Melayu, Norsk bokmål, Nederlands, Polski, Português, Român, slovenina, Slovenina, Shqip, Svenska, Türkçe, Ozbek tili, Ting Vit, isiXhosa, isiZulu, en meer! Firefox is voor iedereen. Firefox downloaden Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Uw systeem voldoet mogelijk niet aan de vereisten voor Firefox, maar u kunt een van deze versies proberen.: Firefox downloaden Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Firefox voor Android. Firefox voor iOS. Een bug melden. Beta voor Android. Nightly voor Android. Español de Argentina. Español de Chile. Español de España. Español de México. Português do Brasil. Privacyverklaring voor website.
vertalen google
Over vertalen en over Zurita Lisa Thunnissen Tijdschrift Terras.
Toen ik onlangs Zuritas gedichten nog eens las, met het vertaalproces, of liever gezegd, het proces dat ik doormaakte bij het vertalen van deze gedichten, in mijn hoofd, kwam het me voor alsof hij het misschien helemaal niet over Chili, maar over vertalen had.
vertaal
Vertalen en bewerken van literatuur Friese Taal Subsidies Regelingen Subsidies Provincie Fryslan.
Vertalen en bewerken van literatuur. Home Subsidies Subsidies Regelingen Friese Taal Vertalen en bewerken van literatuur. De regeling voor het vertalen van literatuur is open vanaf 22 februari 2021 tot en met 30 september 2021. De subsidie heeft als doel het vertalen van oorspronkelijke Friestalige fictie, non-fictie en toneelstukken te bevorderen.
vertalen
Gesproken tekst vertalen Android Google Translate Help.
Kies een instelling. Tik op Spraakinvoer om vertaalde tekst automatisch uit te spreken. Zet daarna Spraakuitvoer aan. Tik op Spraakinvoer om aanstootgevend taalgebruik te vertalen. Zet daarna Aanstootgevend taalgebruik blokkeren uit. Tik op Regio om een keuze uit de beschikbare dialecten te maken.
https://puzzelclub.be/veelgestelde-vragen/magazine.html
Vertalen 7 definities Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
vertalen
Bing Microsoft Translator Vertalen naar Nederlands.
Probeer het later opnieuw. Er is te veel tekst om in één keer te vertalen. Probeer minder in te voeren. Een aanpassing voorstellen. Uw inzending wordt door een vertaler van Microsoft gebruikt om de kwaliteit van de vertaling te verbeteren.
Vertaling copywriting voor al uw documenten Presence Group.
Read more about Machinevertaling met post-editing. Beëdigde vertaling van officiële documenten zoals akten, diplomas, getuigschriften?, Onze beëdigde vertalers vertalen tot in de puntjes, verklaren de vertaling als correct en volledig en voorzien het document van een persoonlijke stempel en handtekening.
ELV Expertisecentrum Literair Vertalen.
De Kennisbank bevat een nieuw dossier dat inzicht biedt in de financiële positie van vertalers in Nederland en Vlaanderen. Het dossier brengt de resultaten van verschillende onderzoeken naar het inkomen van de vertaler samen. Ook bevat het een overzicht van de media-aandacht die er door de jaren heen geweest is voor dit onderwerp. Naar het dossier. Vertaalfoto van de maand. Half september zijn de Online cursussen 2021 van het ELV van start gegaan. In totaal volgen 38 cursisten momenteel de cursussen literair vertalen Nederlands-Frans masterclass over toneel, Nederlands-Afrikaans, Afrikaans-Nederlands, Nederlands-Indonesisch en Professionalisering van de beginnend vertaler in en uit het Nederlands.
Vertalen Vrije Universiteit Brussel.
In de masteropleiding Vertalen maak je kennis met de veelzijdige wereld van vertalen. Je leert in de eerste plaats wat het betekent om efficiënt en kwaliteitsvol te vertalen vanuit het Duits, Engels, Frans en Spaans naar het Nederlands of omgekeerd.

Contacteer ons