Resultaten voor app

 
app
 
Vilans App-check Vilans.
U kunt zelf een app zoeken en downloaden, maar het kan ook zijn dat uw zorgverlener een app gebruikt of u een app aanraadt. Met deze Vilans App-check beoordeelt u zelf of de zorgapp die u wilt gebruiken veilig is.
planner
NS-app: plan je reis naar elk adres met de NS-app NS.
Hoe is je reis? Via de NS-app kun je direct feedback geven over jouw reiservaring met NS. Hoe is je reis? NS-app functionaliteiten voor zakelijke reizigers. Meer info en handige apps. Andere NS-app functionaliteiten. NS International App. Reisplanner Wear App.
app
Informatie over de App International Card Services.
Dit kunt u met de app. Met de ICS Creditcard App op uw tablet of smartphone regelt u uw creditcardzaken waar het u uitkomt: uw bestedingsruimte checken in een winkel, een rekening betalen in de trein of extra geld storten op uw creditcard vanaf uw vakantiebestemming.
app instagram
Kijk, deel, verf: Laat je inspireren door de Flexa Visualizer App Verf in alle kleuren voor binnen en buiten Flexa Flexa.
Zodra je de gratis App hebt gedownload op je iPhone of Android-telefoon kun je de kamer die je graag zou willen schilderen scannen, gebruik de live modus om gelijk een transformatie te zien, of sla het op als foto of video.
Gezondheid app SamenGezond.
Werk aan een gezonde leefstijl en ontvang een beloning. De gezondheid app van SamenGezond is de digitale gezondheidscoach die je helpt iedere dag gezonder te leven. Eenvoudig en in kleine stapjes. Iedereen kan werken aan een betere gezondheid met de app.
Zetelverdeler KCWJ app Kenniscentrum Wetgeving en Juridische zaken.
Als u in de app stores zoekt op de term zetelverdeler, dan verschijnt de app. De app is gemaakt voor een telefoon, maar als u de app wilt installeren op bijvoorbeeld een iPad, dan is dat ook mogelijk. De app store van de iPad toont standaard de apps, die zijn gemaakt voor een iPad.
Download onze app Centraal Beheer.
Zo blijft u app-to-date. Aan de slag met de app. Download de app en kies een persoonlijke code, vingerafdruk of gezichtsherkenning om mee in te loggen. U heeft direct toegang tot uw gegevens en producten. Zo makkelijk werkt onze app.
TOTO App Download de TOTO Apps TOTO Sport.
Waarom is de TOTO app niet in de Google Playstore te vinden? Waarom is de TOTO app niet in de Google Playstore te vinden? Google Play staat helaas geen online kansspelen apps toe, waaronder wedden op sportwedstrijden. Daarom kunnen wij onze app niet aanbieden via de Google Playstore.
DroidApp Het laatste Android nieuws, en de beste Android-apps!
Of het nu gaat om ontbijt, lunch of een diner het is allemaal te vinden in de app. Een erg complete app met veel recepten en handige filters voor het zoeken naar een gerecht. 23/06/2021 23/06/2021 Kelly 0. Lees verder Meer.
Veelgestelde vragen MijnZorgApp.
Als u geen gebruik meer wilt maken van de app, kunt deze ook zonodig verwijderen van uw telefoon. De app verwijderen op een iPhone gaat als volgt.: Druk op de Homescreen op de App totdat er een dansend kruisje verschijnt in de linkerbovenhoek.
App How About Mom.
Echt een must have voor alle mamas-to-be. Niet zoals de standaard apps waar de baby centraal staat, maar juist de moeder. Was deze app er maar toen ik nog zwanger was. Alle informatie die je nodig hebt staat bij elkaar, dat is erg prettig.

Contacteer ons